Raising funds for: Sport4Hope

Arco Meerkerk

209.50% ingezameld
€2.095,00 gedoneerd van €1.000,00 doel
41 Donateurs
Campagne is geƫindigd
Deel de pagina van Arco Meerkerk
Mail WhatsApp-Phone WhatsApp-Web

Lieve familie, vrienden en andere bekenden.

Ik doe mij aan dit sportieve evenement omdat ik heel graag bijdraag aan deze Stichting. Het is belangrijk dat deze Stichting kan blijven doen waarvoor zij is opgericht. Het voortbestaan ervan niet in gevaar komt! Deze Stichting er ook in de toekomst (tot steun) kan zijn voor onze naasten die getroffen worden door de vreselijke ziekte kanker.

Helaas heb ik ook zelf al twee geliefden/dierbaren verloren aan deze ziekte. Zowel mijn schoonzus als mijn zwager hebben op een veel te jonge leeftijd (30 en respectievelijk 47 jaar) de strijd tegen deze ziekte helaas verloren. Maar gelukkig zijn er veel andere voorbeelden waarbij er toch een weg tot genezing is. Het is belangrijk dat in elk traject van de ziekte kanker HOOP en STEUN wordt geboden aan de getroffene. In welke vorm dan ook. En dat deze getroffene en zijn of haar directe omgeving worden omringd door mensen, zoals van deze Stichting, om de moeilijke en onzekere weg te gaan.

Mijn lieve zus mag leiding geven aan deze mooie Stichting. Dit doet zij met veel bewogenheid. Wil jij mij steunen zodat zij verder kan met dit mooie en betekenisvolle werk?

Ik hoop op zaterdag 22 juni 100km te fietsen voor dit mooie doel. Doneer wat je kunt missen!

Hartelijke groet,

Arco Meerkerk

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.