Veelgestelde vragen

De vertrektijden zullen tussen 8.00 en 11.00 liggen, afhankelijk van de afstand. De exacte starttijd voor elke route volgt later nog.

Bij de 50 km zal er een tussenstop zijn op een terras. De 100 km zal ongeveer halverwege een pleisterplaats hebben, waar we zullen staan met drinken en snacks. De 150 km zal twee pleisterplaatsen hebben, waar we zullen staan met drinken en snacks. 

De start van elke route vind gezamelijk plaats. De ervaring leert dat gaandeweg kleinere groepjes worden gevormd bestaande uit mensen die zich als groep hebben aangemeld en individuen. Er is altijd wel een groepje waar u zich bij aan kunt sluiten. Rijd u liever alleen dan bent u daar uiteraard vrij in. 

Wij moedigen het aan om sponsorgeld te werven. Echter wij stellen geen eisen voor een minimum sponsorbedrag. Daarbij gaat van de 35 euro inschrijfgeld ook het grootste gedeelte naar de stichting Als kanker je raakt.

Inhoud wissel

U kunt zich omkleden in de kleedkamers van het Topsportcentrum in Almere. Na afloop is er hier ook de gelegenheid om te douchen.