Inschrijven

Schrijf je hieronder in voor Sport4Hope 2019!

  • Het minimale inschrijfgeld is € 35,- Het is mogelijk om bij de inschrijving een extra bijdrage te doen voor de stichting Als kanker je raakt.
  • Als extra kun je ons unieke wielershirt bestellen voor slechts € 25,-. Dit shirt van het merk AGU is speciaal voor Sport4Hope ontworpen.
  • Je inschrijving is afgerond na betaling van je inschrijfgeld via iDeal. De iDeal pagina opent automatisch na inschrijving.
  • Na inschrijving kun je een profiel en actiepagina aanmaken. Via jouw actiepagina kun je eenvoudig gesponsord worden en heb je via mijn profiel inzicht in de donaties die namens jou ontvangen zijn.
  • Na je inschrijving ontvang je een bevestiging per mail. Later ontvang je op dit e-mailadres extra informatie en het laatste nieuws.

Op 20 juni 2011 heeft de stichting Als kanker je raakt de ANBI-status toegewezen gekregen. Vanaf die datum merkt de Belastingdienst de instelling aan als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften die u aan de stichting Als kanker je raakt doet zijn derhalve fiscaal aftrekbaar.

Meer hierover lees je op de website van Als kanker je raakt

Op 1 maart 2019 ontving Als kanker je raakt de Erkenning van CBF

De Erkenning is het keurmerk voor goede doelen dat door het CBF, Toezichthouder Goede Doelen wordt uitgegeven. Met de Erkenning laten organisaties zien dat ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Aan een Erkend Goed Doel kun je gerust geven omdat je ervan uit kunt gaan dat de organisatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met elke euro, verantwoording aflegt en zich onafhankelijk laat controleren.

Meer hierover lees je op de website van Als kanker je raakt