Het team

DSC_0789

Cees de Mooij

voorzitter

Cees is een enthousiast bestuurder die de best gekwalificeerde en gemotiveerde mensen bij een klus zoekt. Cees werd in 2009 zelf door kanker getroffen waarvan hij nu gelukkig is genezen. Eind 2014 kreeg zijn vrouw Lenneke te horen dat zij een ongeneselijke vorm van kanker heeft. “Als je door kanker geraakt bent is de onbezorgde vanzelfsprekendheid voorgoed voorbij, dat is voor gezonde mensen moeilijk te begrijpen” aldus Cees. Daarom is hij zeer gemotiveerd om samen met de andere bestuursleden een groot succes van Sport4Hope te maken.

c6e737604df40456a84218f243fff130_MTBClinicRabo20114

Mark Schreutelkamp

Fietsexpert

Mark is al jaren werkzaam als fietsgids/ instructeur/ mechanieker en heeft over de hele wereld wel met zijn tweewieler gereden. Als deelnemer van de afgelopen 2 edities van Sport4Hope leek het hem een goed idee om een steentje bij te dragen voor dit mooie evenement. Mark is verantwoordelijk voor de verschillende routes van Sport4Hope.

efee17f8e37ddeefec282a8116921456_IMG_3610

William Paauw

Website

William is een aantal jaren geleden begonnen met wielrennen en sindsdien probeert hij het plezier in het fietsen in te zetten voor mensen die een moedige strijd leveren tegen een ziekte. Toen hij van Cees hoorde over Sport4Hope was hij meteen enthousiast om mee te doen. Er zijn veel goede initiatieven die zich inzetten voor de medische kant van kanker, maar het menselijke aspect van de ziekte blijft vaak onderbelicht. De stichting Als kanker je raakt brengt daar verandering in en biedt mensen een luisterend oor, bemoediging en hoop in een zware periode.

6e6e08a67bbc297ab8581c8a73d00717_Bram

Bram de Mooij

Logistiek

Bram is een enthousiast en sportief bestuurslid en is 2 jaar geleden begonnen met wielrennen. Op het moment dat Bram gevraagd werd het team te versterken was hij gelijk enthousiast. Met zijn logistieke achtergrond en actieve houding is hij een goede aanvulling op het Sport4Hope team, waarin hij verantwoordelijk is voor de dag coördinatie. “Ik vind het belangrijk om jezelf actief in te zetten voor de mensen om je heen, met het Sport4Hope evenement draag ik mijn steentje bij”

Pieter

Pieter Kromhout

Marketing & Communicatie

Ziek zijn doe je niet alleen. Sporten ook niet. Ik vind het mooi om bij te kunnen dragen aan prachtige routes, gezellige fietsentochten en uiteindelijk waardevolle ontmoetingen, als kanker je raakt.

foto-jw

Jan-Willem Vrolijk

Website

Sport4Hope spreekt mij aan, omdat het voor iedereen een geschikte fietstocht aanbied in combinatie met het doel Als kanker je raakt. Vele zullen de gevolgen van dichtbij hebben meegemaakt. Daarom zet ik mij graag aan voor dit evenement.