Het Team

Het huidige team van Sport4Hope heeft in 2016 het stokje overgenomen van de oprichters van het evenement. Lees hieronder wat hen drijft om van dit evenement een groot succes te maken.

Cees de Mooij - voorzitter

Cees is een enthousiast bestuurder die de best gekwalificeerde en gemotiveerde mensen bij een klus zoekt. Cees werd in 2009 zelf door kanker getroffen waarvan hij nu gelukkig is genezen. Eind 2014 kreeg zijn vrouw Lenneke te horen dat zij een ongeneselijke vorm van kanker heeft. "Als je door kanker geraakt bent is de onbezorgde vanzelfsprekendheid voorgoed voorbij, dat is voor gezonde mensen moeilijk te begrijpen" aldus Cees. Daarom is hij zeer gemotiveerd om samen met de andere bestuursleden een groot succes van Sport4Hope te maken.

Lourens van Starkenburg - financiën 

Lourens van Starkenburg is een toegewijd bestuurder die van aanpakken houdt. Lourens heeft in november 2015 zijn vader en in 2007 zijn schoonmoeder verloren aan kanker. Lourens houdt van sportieve en van bestuurlijke uitdagingen en daarom wil hij zich volle bak gaan inzetten om samen met de andere bestuurders Sport4Hope tot een succes te gaan maken!

Peter Akerboom - marketing

Peter werkt als accountmanager retail voor de KraftHeinz company. Hij heeft grote affiniteit met marketing en sales en haalt er voldoening uit zich op dit vlak in te zetten voor een goed doel. Peter is de zwager, en goede vriend, van de zoon van Cees, en is zodoende benaderd voor de rol. Het doel om zo veel mogelijk deelnemers voor Sport4Hope te vinden motiveert hem enorm. Peter vindt het zeer waardevol om zijn steentje bij te dragen en een groot succes te maken van dit evenement!

Mark Siezenga - marketing/website

Mark is een sportief en enthousiast bestuurslid welke verantwoordelijk zal zijn voor de website en overige media. Mark heeft zich in het verleden ingezet om te strijden tegen kanker door vier keer Alpe d'Huez op te hardlopen. Een goede vriend van Mark werd onlangs voor de derde keer getroffen door kanker. Geinspireerd door zijn karakter en strijdlust hoopt Mark veel te kunnen betekenen voor Sport4Hope.

William Paauw - marketing/website

William is een aantal jaren geleden begonnen met wielrennen en sindsdien probeert hij het plezier in het fietsen in te zetten voor mensen die een moedige strijd leveren tegen een ziekte. Toen hij van Cees hoorde over Sport4Hope was hij meteen enthousiast om mee te doen. Er zijn veel goede initiatieven die zich inzetten voor de medische kant van kanker, maar het menselijke aspect van de ziekte blijft vaak onderbelicht. De stichting Als kanker je raakt brengt daar verandering in en biedt mensen een luisterend oor, bemoediging en hoop in een zware periode.

Jan van Duivenboden - fietsexpert

Jan is één van de teamleden en richt zich met name op de prestatie aspecten van Sport4Hope. Met zijn vele jaren fietservaring heeft hij een goed gevoel voor het uitzetten van uitdagende en veilige fietsroutes en heeft oog voor de eisen aan een goede start/finish locatie. Jan is eind 2015 'gerekruteerd' door Cees om zijn ervaring en inzichten in te zetten in de organisatie van Sport4Hope. Zoals veel mensen kent ook Jan vrienden en kennissen die getroffen zijn door kanker en hij is gedreven om van het evenement een succes te maken.

Bram de Mooij - logistiek