Veelgestelde vragen

Topsportcentrum: Pierre de Coubertinlaan 7, 1362 LA Almere 

De deelnemers aan de Veluwe route vertrekken om 07.00 uur, (inloop vanaf 06.00 uur) de Heuvelrug route vertrekt om 09.30 uur (inloop vanaf 08.30 uur) en de Groene Hart route vertrekt om 10.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur).

Bij het Topsportcentrum Almere is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Je meldt je aan bij onze Sport4Hope ‘desk’ direct bij de ingang van het sportcomplex

Er is een bewaakte, met hekken afgezette ruimte waar je jouw fiets voor en na de fietstocht kunt neerzetten.

Kleedruimten, toiletruimten en doucheruimten zijn voor en na de fietstocht beschikbaar. Het sportcafé is vanaf 16.00 uur tot 20.00 geopend.

Nee, dat hoeft niet. De aangegeven route is de geadviseerde route en als je (gedeeltelijk) wilt afwijken om  te ‘ronden’ is dat prima.

De routes zijn niet bewegwijzerd maar er zijn wel diverse andere hulpmiddelen. Er zijn (gevouwen) routekaartjes die je bij de aanmelding op 22 juni krijgt uitgereikt. Er zijn ook route formats voor fietsnavigatie systemen en er is ook een routeapp beschikbaar voor smartphones. Zie hiervoor de specifieke pagina van de route onder het menu ‘Routes’. Het is wel aan te bevelen om de route vooraf te ‘bestuderen’. Het maakt de oriëntatie onderweg een stuk eenvoudiger als je de route op hoofdlijnen kent.

Zet de app van Afstandmeten.nl op je smartphone. Als je deze app op je smartphone zet kan je de route(s) op je scherm oproepen en inzoomen waar je wilt (met een data verbinding). Zie voor meer informatie de specifieke pagina onder het menu ‘Routes’.

Ja, per route zijn er meerdere steunpunten bepaald waar we als organisatie eten en drinken beschikbaar stellen. De locatie van deze steunpunten zijn op de bij de start te ontvangen routekaartjes aangegeven’ Voor de deelnemers aan de Groene Hart route wordt er koffie/thee met gebak aangeboden halverwege de route.

Het team is de hele dag bereikbaar voor vragen op nummer 0612132915. Dit nummer staat ook op het routekaartje vermeld.

In het geval dat het niet verantwoord is om het evenement te laten doorgaan zal het organisatieteam dat uiterlijk op vrijdag 21 juni voor 10.00 uur laten weten via het door jou opgegeven mailadres. Hou dus je mail in de gaten op vrijdag na 10.00 uur. Ook zal er in dat geval op de website van Sport4Hope een bericht verschijnen.

Ja, in dat geval graag z.s.m. een mailbericht aan het organisatieteam sturen. Op de dag zelf kan dat vanaf 05.00 uur op nummer 06-12132915.

Zorg ervoor dat je zelf pechsituaties kan oplossen. Dus natuurlijk een reservebinnenbandje(s) en een plaksetje meenemen. In bijzonder situaties kan je contact opnemen met het organisatieteam op de start/finishlocatie. Het telefoonnummer staat op het routekaartje.

Wanneer je je als deelnemer inschrijft, dan vragen wij om een aantal persoonsgegevens. Deze gegevens gebruiken wij om je te informeren over het evenement en om te analyseren wat de samenstelling is van het deelnemersveld. Wij delen de gegevens uitdrukkelijk niet met derden en we doen er alles aan om ze veilig te bewaren. Meer over ons privacybeleid lees je in onze privacyverklaring.