Veelgestelde vragen

Hieronder vindt je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Veelgestelde vragen


Vraag:          Wat is de start- en finishlocatie van het Sport4Hope fietsevenement 
Antwoord:     Topsportcentrum: Pierre de Coubertinlaan 7, 1362 LA Almere 


Vraag:          Wat is de starttijd van het Sport4Hope fiets evenement? 
Antwoord:     De deelnemers aan de IJsselmeerroute vertrekken om 06.00 uur, (inloop vanaf 05.00 uur) de Randmerenroute vertrekt om 09.00 uur (inloop vanaf 08.00 uur) en de Gooimeerroute vertrekt om 10.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur). 


Vraag:          Hoe zit het met parkeren en het aanmelden? 
Antwoord:    Bij het Topsportcentrum Almere is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Je meldt je aan bij onze Sport4Hope ‘desk’ direct bij de ingang van het sportcomplex 


Vraag:          Kan ik mijn fiets veilig neerzetten? 
Antwoord:    Er is een bewaakte, met hekken afgezette ruimte waar je jouw fiets voor en na de fietstocht kunt neerzetten. 


Vraag:           Welke voorzieningen zijn er beschikbaar? 
Antwoord:     Kleedruimten, toiletruimten en doucheruimten zijn voor en na de fietstocht beschikbaar. Het sportcafé is vanaf 16.00 uur tot 20.00 geopend. 


Vraag:           Moet ik precies de fietsroute volgen? 
Antwoord:     Nee, dat hoeft niet, de aangegeven route is de geadviseerde route, als je (gedeeltelijk) wilt afwijken om het IJsselmeer, de Randmeren of het Gooimeer te ‘ronden’ is dat prima. 


Vraag:           Hoe kan ik de adviesroute volgen? 
Antwoord:     De routes zijn niet bewegwijzerd maar er zijn wel diverse andere hulpmiddelen. Er zijn (gevouwen) routekaartjes die je bij de aanmelding op 17 juni krijgt uitgereikt. Er zijn ook route formats voor fietsnavigatie systemen en er is ook een routeapp beschikbaar voor smartphones. Zie hiervoor de specifieke pagina van de route onder het menu 'Routes'. Het is wel aan te bevelen om de route vooraf te ‘bestuderen’. Het maakt de oriëntatie onderweg een stuk eenvoudiger als je de route op hoofdlijnen kent. 


Vraag:          Hoe kan ik de route zien op mijn telefoon? 
Antwoord:    Zet de app van Afstandmeten.nl op je smartphone. Als je deze app op je smartphone zet kan je de route(s) op je scherm oproepen en inzoomen waar je wilt (met een data verbinding). Zie voor meer informatie de specifieke pagina onder het menu 'Routes'.


Vraag:           Zijn er onderweg steunpunten voor het bijvullen van ‘proviand’? 
Antwoord:    Ja, per route zijn er meerdere steunpunten bepaald waar we als organisatie eten en drinken beschikbaar stellen. De locatie van deze steunpunten zijn op de bij de start te ontvangen routekaartjes aangegeven’ Voor de deelnemers aan de Gooimeerroute wordt er koffie/thee met gebak aangeboden halverwege de route. . 


Vraag:          Kan ik tijdens de fietstocht contact opnemen met het organisatieteam? 
Antwoord:    Het team is de hele dag bereikbaar voor vragen op nummer 0612132915. Dit nummer staat ook op het routekaartje vermeld 


Vraag:          Wat gebeurt er als het weer heel slecht is? 
Antwoord:    In het geval dat het niet verantwoord is om het evenement te laten doorgaan zal het organisatieteam dat uiterlijk op vrijdag 16 juni voor 10.00 uur laten weten via het door jou opgegeven mailadres. Hou dus je mail in de gaten op vrijdag na 10.00 uur. Ook zal er in dat geval op de website van Sport4Hope een bericht verschijnen. 


Vraag:          Moet ik mij afmelden als ik door omstandigheden niet kan deelnemen? 
Antwoord:    Ja, in dat geval graag z.s.m. een mailbericht aan het organisatieteam sturen. Op de dag zelf kan dat vanaf 05.00 uur op nummer 06-12132915 


Vraag:          Wat moet ik doen als ik pech krijg aan mijn fiets?  
Antwoord:    Zorg ervoor dat je zelf pechsituaties kan oplossen. Dus natuurlijk een reservebinnenbandje(s) en een plaksetje meenemen. In bijzonder situaties kan je contact opnemen met het organisatieteam op de start/finishlocatie. Het telefoonnummer staat op het routekaartje.


Vraag:          Hoe gaat Sport4Hope om met mijn persoonsgegevens?
Antwoord:    Wanneer je je als deelnemer inschrijft, dan vragen wij om een aantal persoonsgegevens. Deze gegevens gebruiken wij om je te informeren over het evenement en om te analyseren wat de samenstelling is van het deelnemersveld. Wij delen de gegevens uitdrukkelijk niet met derden en we doen er alles aan om ze veilig te bewaren. Meer over ons privacybeleid lees je in onze privacyverklaring.

0
Sluit Menu